Klik untuk support

Thursday, October 30, 2008

AKU RATAPI


Assalamualaikum.

Erm kadang-kadang bila kita dengar lagu tangkap leleh, orang kate kita jiwang. Sebenanya lagu-lagu yang berunsur cinta ni lah paling banyak atas muka bumi ni. Lagi-lagi lagu pras nonggeng. Tak kira bangsa apa pn. Lagu-lagu cinta ni la yang banyak berjaya menggapai tangga no 1 carta apa pun.

Pastu, ada orang yang memang xleh layan lagu-lagu jiwang nih. Erm aku sebagai sorang yang easy listener pun kadang-kadang pikir camtu gak. Tapi senang cakap, mana lagu yang best kita layan. tol x?

Ada sesetengah aliran muzik yang orang anggap memang xde la lagu jiwang-jiwang ni. Hehe..sapa kata xdak?Salah satunya contoh adalah dari band black yang menggunakan nama assahar ni. Erm xbanyak sangat aku tau pasal band ni. Just diorang ni kira nama besar gak la zaman-zaman black dulu. Aku kecik lagi masa tu.

Asal band ni dari negara jiran kita, singapura. Erm banyak gak la hit-hit diorang yang leh menggugat keimanan. Erm mcm Fandiyen okultika hymnology, bolehkah menafikan mati. Just diorang ni ada 1 lagu jiwang..hehe mmg best lagu ni.

Jadi dengar yer..papehal donlod dulu...bye..Download link :

As Sahar - Aku Ratapi

No comments:

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...