Klik untuk support

Tuesday, February 16, 2010

Kimia Romantisku




Assalamualaikum..ok..lagu pada kali ni saya dedikasikan khas untuk saudara azlan aka matkon..kenapa?sebab selalu saya suruh dia masuk blog saya..dengan angkuhnya dia menolak..dia cakap..ape la lagu lam blog ko..letak la lagu Kimia Romantisku ataupun my chemical romance..eleh..dah tua-tua pn nak emo-emo..


Gambar Saudara Azlan

Dalam banyak-banyak lagu MCR..ni la lagu aku paling ska..nak kata lagu ni tak faymes..tak jugak..ye la..pagi-pagi senaman kat maktab pn pakai lagu ni untuk aktiviti gerak kendur(sampai sekarang aku rasa perkataan gerak kendur tu macam lucah-lucah skit)..huhu..mungkin aku yang otak kuning sebenanya..

Lagu ni aku dengar time 2007 dulu..masa awal-awal belaja kat JB..ada orang suh aku cari chord lagu ni..jadi aku pn mencuba..best owh men gitar lagu ni..cam layan je dibuai-buai di awangan..lagu ni cerita pasal orang kena kanser..cam sedih gak la..jadi dah saudara azlan ni request nak sangat lagu..nah terimalah...


Video-video best lagu ni..yang ori punya memang takde..ni suma yang orang wat ngan live punya



Ni yang ada lirik punya



Ni yang animasi punya..tapi bukan suara dia kot..tp style video ni



Ni yang live punya...

ENJOY...

Nak donlod MP3 dia korang bleh masuk http://www.mp3ify.com/. Amek link video, paste kat situ..terus leh donlod jd MP3.




3 comments:

Syafik said...

aku baca post ni sambil bersenam. :D

alihanafiah said...

hahahaha..tu la pasal..aku tros terasa segar..hehehe

Anonymous said...

hi fellas. I'm actually into shoes and I had been digging for that exact model. The prices as regards the shoes were about 350 bucks everwhere. But for all I bring about this location selling them for half price. I in reality love those [url=http://www.shoesempire.com]prada sneakers[/url]. I will definetly order them. what is your opinion?

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...