Klik untuk support

Friday, October 22, 2010

Hingga ujung waktu


Salam. saya sgt sukar untuk tido semenjak dua menjak ini. tidak tau apa yang menganggu pemikiran ini. tido di waktu yang sepatutnya tido. perasaannya bila anda tak dapat tido sgt tensen.sekali dapat tido maka berjam-jam lamanya. lagu ni memang takda kaitan dengan apa yang saya tulis..entahlah..saya hanya mau letak lagu ni..itu je..


p/s : jarang aku letak lagu indon..lau aku letak tu..kira aku tol2 suka la tu..huhu..

2 comments:

dya ilham said...

aku try google lyric die tak dpt la li..

alihanafiah said...

erm ade..xpun ko bukak je link video ni kt yutiup..kt description tu ada dia letak lirik..

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...