Klik untuk support

Tuesday, July 28, 2009

update blog


Assalamualaikum..selamat sejahtera..saya dah lama tak update blog saya..mungkin kerana kekangan masa..biasalah..praktikal ni banyak keja skit..apa-apa pun saya gembira..semoga saya dapat menjadi seorang guru yang baik..insyaallah..saya takda idea nak tulis ape sebenanya..lau anda nak baca banyak-banyak..anda gi la kat link kawan-kawan saya kat tepi tu ha..diorang ada tulis macam-macam..tengok la gamba kemping saya ari tu..seronok tau...


Mari memacak kayu..tengok cikgu zakwan wat


Mencari arah


Memasang khemah


Bergayut-gayut ke tepian


Khemah siap dipasang




p/s : lau aku nak tulis rph(rancangan pengajaran harian) aku lam blog ok tak?takyah susah-susah cari idea

jangan mengajar ajaran sesat

6 comments:

aziz said...

praktikal2 jugak.. raya balik bila?

'Cikgu Padi' said...

haha...anda mmg seorang guru cemerlang...biar kita blaja prangai terejal tapi bile mengaja kita sentiasa peka dan bersedia...aku suke clip tu...hahahaha...ko ni mmg nk kene trajang ngan aku...

alihanafiah said...

aziz : raya balik bila??x pikiaq lagi nak balik bila..hehehe

padi : ko pk terajang ko?ko jaga baik...

'Cikgu Padi' said...

ok...aku jaga la ni...mai try tgk..

susu dan biskut... said...

Dah macam monyet dah kau ni...

"Cikgu, macam mana ni? Saya nak kena sembayang jugak ke?"

alihanafiah said...

erm..

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...