Klik untuk support

Sunday, March 14, 2010

Malam by Plague of Happiness


Assalamualaikum..selamat sejahtera ke atas kamu..peace be upon you..haa..selamat bercuti kepada kawan-kawan maktab..guru-guru sekolah..dan budak-budak sekolah..berada di rumah janganlah membuang masa..ha..ini kali, satu post lagu agak catchy untuk anda semua..erm tahukah anda saya secara peribadinya adalah peminat lagu-lagu ska...tp saya takdala berdressing seperti ska..hal ini kerana saya menganggap lagu-lagu ska ni catchy dan menyedapkan halwa telinga..

Ok..ini lagu bukanla baru saya jumpa atau baru saya dengar..sudah lama..cuma sejak dua menjak ni saya sering mengulang-ulang mendengar lagu ni tatkala malam hari..sesuai la dengan tajuk lagu ni..malam..cam tengah wat RPH tu(rancangan pengajaran harian) saya rasa feel je..jadi cam bersemangat la..huhu..padahal lagu ni takda kaitan pun dengan RPH saya...

ok..plague of happiness ni mmg band yang bagus la..erm saya ada baca pasal mereka ni dalam satu isu ROTTW...wah..memang diorang punya semangat ni len macam la..ok..POH ni dianggotai oleh Nas (Guitar & Voc),Ipin (Bass,Backing voc),Atoi (Trumpet),Azmal (Tenor sax),Nausad,Arab (Guitar) dan Pozy (Drum) (Trombone)..ARAB tu cikgu lau korang nak tau..huhu..erm korang cari la sendiri info pasal band ni..tulis panjang-panjang pun korang mesti tanak baca..terimalah lagu ini..Malam..



Nak donlod MP3 dia korang bleh masuk http://www.mp3ify.com/. Amek link video, paste kat situ..terus leh donlod jd MP3.

5 comments:

Syafik said...

lagu feveret aku. :D

alihanafiah said...

huhu..tu la..harap bley jd lagu faveret org len juga..poh terbaek!

milk and cookies said...

Tak boleh likes ke kat sini? Pinky dah perfect dah. Auw!

alihanafiah said...

huhu..bleh je ira..pink is good..

Anonymous said...

hello friends. I'm honestly into shoes and I was digging allowing for regarding that exact model. The prices for the velcros are all over 220 dollars on every site. But completely I bring about this location selling them for the benefit of half price. I really want these [url=http://www.shoesempire.com]gucci sneakers[/url]. I will probably purchase them. what can you tell me about these?

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...