Klik untuk support

Friday, January 14, 2011

Siapa Selain Aku by Exist


Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia, 1/2 Malaysia,2 Malaysia dan apa saja nombor yang anda pikirkan sesuai diletakkan di depan perkataan Malaysia..hah..apa kaitan satu malaysia dengan lagu ni?mesti la takda kaitan..haaa...berani u aaaa...nothing matter..all that matter is lagu ni best..so what?lame~ wah..terasa mcm artis-artis kne interview plak..campur-campur ngan english skit walaupun result SPM pun mesti macam haram..eh..apa yang saya rabankan ini?apakah yang telah terjadi pada diriku?

Haa..berbalik pada lagu ni..macam biasalah..saya memang minat tol ngan kumpulan Exists ni yang tah wujud ke tidak skrg ni..kekuatan dia tentulah pada vokal mendayu-dayu Ezad..tambah ngan jalan cerita lagu ni tentang lelaki ini yang dia tak kisah awek dia tinggal..cuma dia sedih akan nasib aweknya setelah mereka berpisah..bukan main tragis..nak nanges ke?nah tisu...

Baiklah..lurus ke arah poin..dengarlah lagu ini..hayatilah liriknya dan menangislah semahunya...papai semua..have a nice day~


2 comments:

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...