Klik untuk support

Sunday, May 24, 2009

Ikut Lajak

Assalamualaikum..salam sejahtera ke atas kamu dan bueno..masa menulis post ini..saya mendapat sistem pesanan ringkas dari saudara Ahmad Zakwan.."gi pasar malam jom?"..baru saya teringat ari ni ari Ahad..ada pasar malam kat stadium..ok tanpa melengahkan masa lagi..saya pun terus kepada tajuk post saya yang sebenar(fokus ali!fokus!)...Gavin Degraw..penyanyi yang terkenal dan dikenali ramai..lagu-lagu dia banyak jadi lagu runut bunyi untuk drama tv..contohnya one tree hill & scrub...aku knal dia ni masa baru-baru lepas spm dulu..

info tentang abg Gavin Degraw:

  1. nama betul : Gavin Shane DeGraw.
  2. nama salah : Govinda (mengarut).
  3. ok fokus balik..dibesarkan di New York..lahir pada 4 Februari 1977..eh besday kita sama la!(ayat orang yang besday dia sama ngn abg Gavin).
  4. Start bermain music dari umo 8 taun.
  5. Lagu2 faymes i dont wanna be,chariot dan byk lg...
  6. Album 'Chariot'.
  7. Lagu yang aku ske 'follow through' atau lam bahasa melayu 'ikut lajak'(ni bukan info pasal abg Gavin pun).."ala boley la aku nak selit2 pasal aku gak"..."jangan seluar te'solit' kat celah punggung dah la", ujar abg Gavin...
  8. myspace dia http://www.myspace.com/gavindegraw
hehe..sini aku pilih lagu follow through utk korang menatap video(lirik ada lam video tu) ngn donlod..kenapa?hehe sebab tiba-tiba aku teringat time2 aku baru lepas spm dulu..pastu amek subjek PJ ni banyak guna istilah 'follow through' tu...fasa ikut lajak la senang cer...mana yang penah dengar tu..ni kira ulangkaji la..sekarang kan musim exam..mana yang xpenah dengar tu leh la ice breaking ngan lagu ni..

Download link :


video :-











9 comments:

susu dan biskut... said...

Hahaha! Govinda best! Hahah! Mangkok kau ali. Hahah!

alihanafiah said...

govinda mmg best..tiada persoalan tentang itu..

'Cikgu Padi' said...

aku tak tau nak komen pe, tapi saje tulis bagi tak de fitnah n gosip...kang dua org je komen org kate ape...hehehee..

alihanafiah said...

no komen, no romen..

QaYYum MieJiFans said...

ok aku pun nk elak fitnah la....

alihanafiah said...

hahaha..qayyum adddaaaaa...

susu dan biskut... said...

Komen berdua pun kenaa...

bungakertas said...

nie koya nie....hok artis punyo diri hapal..
nabi mu tokse tulih ko?
=)

alihanafiah said...

yang

haha..pedihnyo terasa..doh blog aku pasal donlod lagu..kno la tulih pasal artis..hehe..

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...