Klik untuk support

Tuesday, May 26, 2009

Perlukah kita bontotkan seperti Carburator Dung?

Assalamualaikum dan selamat petang..pagi tadi abes satu paper..masa saya menulis post ini sepatutnya saya sedang berpeluh ketiak jawab exam bm..tapi kenapa ketiak saya kering?mesti sebab saya xjawab exam..kenapa saya xjawab exam..sebab ketas soklan exam hilang..what the...

bunyi macam mengarut bukan?tapi itulah realitinya..ketas soklan exam bley hilang..sape telan?dah tu kne ganti esok pagi..kuat menipu betul la..aku bukanla nak mengutuk maktab..since xda benda yang sempurna..tidak perlu la menuding jari kepada sesiapa..tapi aku rasa memang ekspreskan jugak perasaan aku lam blod ini hari..

Berbalik kepada tajuk post saya..band carburator dung ni memang dah lama dah wujud kat malaysia ni..dari aku kecik lg..ni nama besar la dalam scene underground..kenapa aku tulis pasal diorg..alaa ritu kan timbul isu yang diorg membontot sambil nyanyi lagu mari nyanyi menjilat..aksi membontot itu dia tujukan kepada kerajaan malaysia sebagai tanda protes..sesuai la ngn lirik lagu mari nyanyi menjilat...

Mesej yang saya nak sampaikan di sini xkanla sampai saya pun nak kna membontot gak kat pengurusan maktab ni..menyusahkan org tol...ade ke alasan ketas exam hilang..simpan lam bilik kebal tau x?(aku ada kawan nama iqbal)..nak marah btol aku..aku dh sedap2 dh tido..haish..nk mrh btol aku..anda leh klik kat nama sedara qayyum ni la nk tau lebey lanjut ttg pengurusan mktb...harap perkara mcm ni xberulang lagi la..

jadi video band carburator dung ni saya tujukan kepada anda semua..tapi saya xletak lagu mari nyanyi menjilat..saya letak lagu boo hoo clapping song..kenapa?hehe..sbb solo lagu ni la solo yang 1st saya dapat cari selama saya memegang gitar..penat beb..bape jam aku duk repeat bape kali time solo dia semata2 nak men penuh2 lau 2...enjoy la eh dgr lagu ni..hihi..


lirik lagu ni :

I walk alone, I'm lonely Why should we hear your problems? I sit at home, I'm crying Don't wanna know, we don't care My baby's gone, she left me Suits you right boy, you now it My world gone wrong, please help me We have no time, no beat it! And everyday, we share our dreams And everynight, we laugh at things Now you don't care, now you don't feel So many friends, now where they'll be? Now you tell me...

16 comments:

Arcryliss Chrystallite said...

mls nak komen pengurusan maktab...too many flaws smpai x larat nak tulis..boleh? haha!
cmne la ek mktb skang..?

alihanafiah said...

maktab sekarang di sana sini bagaikan baru lepas kne bom...runtuh sana sini..

QaYYum MieJiFans said...

joke of the year...dalam sejarah xpenah ada lg ni...

susu dan biskut... said...

Hehe. Aku ingat kau main-main. Hehe. Penat je kau calit deodorant.

'Cikgu Padi' said...

saba2...abg padi ade untuk menenangkan anda...usah bicara tentang kelemahan yang sudah lama teserlah...hanafiah gut luck exam misteri esok..

alihanafiah said...

memang misteri bak exam esok...berita baru diterima..soklan objektif 10..esei 1..catatan masa sejam suku..mmg misteri..jgn hilang lagi sudah...

'Cikgu Padi' said...

gile best..dah la hilang dapat diskaun plak tu...kira ok la tu...huhuhuh..

alihanafiah said...

itulah hikmahnya..lau len kali korg nak jawab exam pendek2...korg pecah la bilik kebal curi ketas soklan..hehe...

shazwan said...

abang ali..
i lap u so mah lah
err...tau x chord lagu the suspect kami yang disyaski?
time aku founndation dulu ko penah main lam bilik aku..
terase plak nak blaja lagu tuh
hihi

alihanafiah said...

shazwan

ada 4 chord utk lagu 2..

C Am F G
Am C F G

ko pusing2 pun dia men chord ni je ..selamat mencoba!

shazwan said...

haa
dapat dapat (dapat la kot..? hihi)
tutorial sket boleh? :D

alihanafiah said...

shazwan..

tutorial mcm mn?

utk verse pakai C Am F G
pas2 ko try pakai utk c/o
Am C F G

harap penerangan ni membantu...

'Cikgu Padi' said...

gile la abg ali dah cm edrie hashim ma..

alihanafiah said...

erm edrie hashim yang mcm aku sbenanya..

MuNiR said...

go ali rock star go!

Roy said...

Biase laa tue...gimik maktab, hehehe! Dier nk uji kite Sodeq, huuhu!

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...