Klik untuk support

Sunday, October 4, 2009

Awie ft ziana zain - halaman asmara

Assalamualaikum dan salam sejahtera..Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada pembaca yang beragama Islam. Sudah beberapa hari kita menyambut kemenangan itu..tak terlambat lagi untuk saya mengucapkan salam eidulfitri kepada kalian. Di kesempatan ini saya ingin memohon maaf andai ada kesalahan. cakap panjang pun tak guna, kalau yang halal tetap halal, yang tak halal tetap tak halal..saya quote dari kata-kata tuan haji said bin hasran..pengarah maktab saya..apa-apahal pun terlebih ke, terkurang ke mintak halal la..huhu..Raya tahun ni meriah la untuk saya..Saya lama tak menupdate post-post di blog kerana kekangan masa yang begitu menyempitkan mana yang longgar, makan nasi impit di berselang seli dengan agar-agar, penampar kapit buat budak kurang ajar..memang banyak saya mengarut..maklumla dah lama tak menulis. kenapa saya cakap saya bz?saya senaraikan la serba sedikit, antaranya :

  1. Saya dan kawan-kawan satu batch kat sini bertungkus lumut nak bertembung dengan Agensi Kelayakan Malaysia atau MQA. dulunya dikenali sebagai LAN(lembaga akreditasi negara). Nak tau dengan lebih lanjut carilah sendiri. doakan semoga kami berjaya..
  2. Lepas tu..saudara amir faliq juga author blog ni(lihat bahagian contributor tepi tu) sentiasa memberikan task2 yang mencabar jari jemari saya ni ha..mencucuk saya dengan lagu-lagu yang jarang halwa telinga saya ni nak dengar. maka saya pun kne la berlatih bersungguh-sungguh...
  3. yang no 3 ni..sebab malas la..atau dengan kata lain..xde mud..nak menulis ni kne ada mud..ni pun keje tengah banyak..tapi semangat punya pasal..tulis tetap tulis..tengok aku punya last post 5 months ago.xleh jadi..kne la tulis jugak skit-skit..taknak hangat-hangat tahi aku sendiri jer..
Dalam masa 5 bulan tak menulis ni, memang banyak lagu, cerita, idea yang aku nak kepilkan sekali kalau boleh..tapi tak mampu aku nak buat..nak kerah tenaga tu macam malas jer..jadi sesuai dengan nama blog ni la..pelan-pelan kayuh..apala anda semua nak expect..ye tak??Jadi..last but not least..saya sendiri, juga mewakili author-author lain..mengucapkan....SELAMAT HARI RAYA EIDULFITRI KEPADA SEMUA PENGUNJUNG BLOG PELAN-PELAN KAYUH YANG BERAGAMA ISLAM!!( baca macam orang wat ucapan kat lam tv ramai-ramai)

ni lagu raya yang aku rasa lain dari yang lain la..huhu..lau lepas nyanyi rasa kat punggung basah..ada cirit..saya tidak mau bertanggungjawab..hehe video ni cam kelaka jugak la..hehe

4 comments:

'Cikgu Padi' said...

kalau MR Bali ni tgk sure die naik dara...hehhee...pape pon selamat ari raya

.~Dd Nor. said...

apit, mu patut letak nick name mu apit shaicom. baru rawk!

malekabdillah said...

selamat hari raya jugak. Nape punggung basah bile nyanyi lagu tu? Hahaha.

Lee said...

Selamat hari rayeeee...

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...