Klik untuk support

Thursday, October 22, 2009

synyster gates solo



    • Category: American musician


    • Date of birth: July 7, 1981


    • Profession: Musician, Songwriter, Guitarist


    • Musical genre: Hard rock, Metalcore, Post-hardcore


    • Label: Hopeless Records, Good Life Recordings


    • Nationality: American



  • Salam
    kepada semua pengunjung blog pelan2kayuh..apa kabar anda semua..moga-moga berada dalam kebahagiaan.. saya dah sekian lama tak update..sebagai student saya agak bz..tp sbenanya tak bz mana pun..bz berfoya-foya banyak la..cuti Deepavali tempoh hari saya telah ke kuala lumpur~kuala lumpur~kau kian tercemar...bernyanyi kecil pula..getus hatiku.walaupun skejap je saya pegi..tapi agak bermakna..sambil-sambil menerima 2 jahitan di kening..apalah dayaku..erm..pastu saya lepak ngan ramai orang..seperti wanshah, weng, kacip, alip, faizat, shah, kawan-kawan uitm, kawan-kawan padi..dan ramai lagi..sekian lama tak berjumpa..nama-nama yang tak disebut mohon kemaafan..erm apapun yang terjadi..yang berlalu biarkan berlalu..

    Macam yang anda maklum..kalau anda tau la..erm saya dah mula berjamm menjamming balik..dah lama tak begini..macam yang bali cakap..aku ni men chord tak penahnye betul sebab asyik dengar ngan praktis solo je..lagi-lagi lau lagu yang aku ske..huhuhu..solo sesebuah lagu haruslah berkesan..senang dan pendek pun takpe..tak semestinya susah ataupun panjang lebar..yang penting ada kaitan dengan jalan cerita lagu tu..feel dia..bak kata kid(former search lead guitar)

    Walaupun lagu sama jer saya men berulang kali..tapi saya tak bosan..lagu apekah?haa..takdela lagu baru..tapi solo dia mendayu-dayu..ala solo-solo slash skit...style dia lam klip video pun lebey kurang..solo ape?haa yang kat belakang tu angkat tangan..jawab cepat..seize the day??haaa pandai..pap3(bunyi tepuk tangan)...tepuk untuk synyster gates..terimalah solo ini untuk anda semua..
    solo daripada synyster gates sendiri..

    ni solo cover..aku uplod ni sebab awek yang men solo ni comel dan hot..huhu

    p/s : next time uplod yang aku men plak..huhu..Bali jangan nek darah...erm lagu ni belambak kat tenet..
    cari la sendiri..lau yang tak penah dengar..dengar yang full..layannnn...selamat!!

    4 comments:

    Syafik said...

    eh? Apesal ada gambar aku ni? hehehe.

    'Cikgu Padi' said...

    capid mmg power...hehehe...bukan kate bali, aku baca pon naik darah la....ko mmg mat solo sejati...ROOOCCKKK....salah2...MEETAAAAALLLL.....

    alihanafiah said...

    capid : ko kate ko syapid coco??
    padi : mat solo tu sesuaila ngn status aku yg single skrg ni..huhuuhu

    MuNiR said...

    Cayalah! ak nk tgk ali yg maen =)

    Post Berkaitan

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...