Klik untuk support

Monday, December 21, 2009

Search - Bisa...




salam..salman al farisi..salman khan..tiba-tiba saya datang semangat untuk mengupdate blog nih..saya duk pikir lagu apa saya nak buh kali ni..sepanjang cuti ni adala saya mendapat 2 3 panggilan telefon dari beberapa kawan-kawan yang saya tak expect nak dapat kol dari mereka nih..macam tujuan la..ada yang panggil ajak pi kenduri dan macam-macam lagi..maka kotak pikiran saya pun banyak la mengimbas kawan-kawan saya..untuk pengetahuan semua, saya pernah belajar di IIC. Kolej Islam Antarabangsa..dulu kat setapak..sekarang dekat taman koperasi..hurm teringat kawan-kawan kat sana dulu especially kawan umah sewa..azam, budi, taufiq, husin, rizal, anisudin, izhar..pastu tak lupa wahidah dan lina..ada yang dah lost kontek..tapi semua pun dah lama tak jumpa..dulu kat situ 1st time saya dengar lagu Search ni..tajuk dia Bisa..sehinggakan Taufiq bengang dengan saya kerana merepeat track lagu tu sehingga jemu..huhu..mungkin ramai yang pernah dengar lagu ni..dan mungkin ramai yang tak pernah dengar..lagu ni takda kaitan ngan hidup saya atau sesiapa pun..saja post untuk tatapan semua..huhu..tapi moral yang terdapat lam lagu ni..setialah pada yang SATU..huhu..jangan ada skandal-skandal tau..hehehehe...

download link :

video klip tatapan untuk semua..


6 comments:

CaPiT said...

ak tao lagu nih dlu da puas karaoke lam blik,hahahha

'Cikgu Padi' said...

ko mmg setia....setia bak....hahahahaa...wak lu...

alihanafiah said...

capit : apa lagi..next time karok amek lagu ni la..heheheh

padi : huhu..xda persoalan ttg tu padi..haha..shadap..

CaPiT said...

haha..bereh aje!!!lgu rock kapak serah kt ak!!emphh!(muke bgga)

CaPiT said...

haha..bereh aje!!!lgu rock kapak serah kt ak!!emphh!(muke bgga)

alihanafiah said...

capit : hehe..aku nak ko nyanyi cintamu mekar di hati cam ari tu..hehehe..terbaekk!!

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...