Klik untuk support

Sunday, May 23, 2010

post time serabut..


Salam. pukul 1:42 pagi. esok exam last paper. PJM3116 penyelidikan tindakan 1. risau, serabut..bukan pasal exam sangat pun. dari umur 7 tahun amek exam sampai sekarang..rasanya dah takde nak serabut ape sangat pun..tapi problem tepi-tepi tu. memang sekarang rasa dah tak semangat bak nak belajar. setiap hari pun cari motivasi nak mewujudkan semangat dalam diri ni. cepatla abis. penat sangat dah ni..hari-hari pun cakap..dah 5 tahun dan..5 tahun boleh sabar..takkan la sekejap je lagi tak boleh..slalu sangat la rasa mcm ni time ujung2 sem macam ni..
apa pun..ni la hitam putih kehidupan..saat-saat yang sesuai nak refleksi..mana yang kurang, mana nak perbaiki, mana nak kna tambah..

kne profesional..masalah sampingan letak tepi dulu..setel apa yang patut..lepas tu bleh senyum dan bila orang tanya ok ke tak..bleh cakap..'yeah..i'm good'..

freddie mercury - the great pretender..enjoy ea..

5 comments:

'Cikgu Padi' said...

hahahhahaa....ape srabut2 ni bro...tak adamaya la...adam kn leks je....saba k...bak kate adam 6 tahun le tahan..hhehheehe...pape pon all the best....ko telah banyak berusaha untuk beri yg terbaik...

alihanafiah said...

erm nk kata byk berusaha jd yg terbaik tu xjugak la..tp aku dh tau apa yg perlu dilakukan lepas ni..huhuhu

'Cikgu Padi' said...

ala2...merendah diri plak rockstar ni....ni satu latihan untuk ku mengurustadbir band ko suatu hari nanti..hahahahaha...adam bak aku bg nasihat...duududdududududd

roro Orea said...

hehe
CEGU GUITAR SAYE KUAT !
;D
GO GO GO !

guitarrr -.-
hehe ;P

alihanafiah said...

padi : erm aku mengatakan apa yg patut aku katakan padi..alaaamaakkk(mika)

rose : yeah..guitar!guitar!

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...