Klik untuk support

Saturday, January 23, 2010

Golden Slumber/carry that weight/the end by The Beatles



Salam. hujung-hujung minggu begini, duit lak tengah di ambang sore. tak banyak aktiviti yang boleh saya buat. Takziah kepada kaum kerabat Sultan Johor. ok. Bosan-bosan macam ni saya menyusuri laman web yutiup dan terjumpa dengan lagu ni. Lagu dari band yang dianggotai oleh 4 orang anak muda dari Liverpool satu ketika dulu..John, Paul, George dan Ringgo. Baca komen-komen kat youtube, saya nampak macam-macam persoalan yang timbul. Uniknya lagu ni macam menurut komen yang saya baca, lagu ni macam medley 3 buah lagu(golden slumber/carry that weight/the end) tapi ada yang cakap sebenarnya satu lagu tapi sebenarnya lagu ni hanyalah satu lagu yang nampak macam 3 lagu. sorila lau ayat macam berbelit. apa lagi yang anda expect dari the greatest band kan..memang satu band yang sangat sukar difahami. macam-macam la cerita pasal lagu ni lau tengok kt komen-komen kat yutiup tu..ok..lau anda nak tau lebey lanjut..anda leh search la pasal lagu ni.nak taip panjang-panjang macam malas.hehehe..yang penting..anda leh layan lagu ni kat sini..senang citer..syahdu ja rasa di hati layan lagu ni..huhu..assalamualaikum..



The Beatles masa zaman kegemilangan dulu..huhu..George mmg sentiasa jadi faveret aku..sampai skarang pun aku rasa dia stylo ..huhu

1 comment:

Zulfadhli said...

camne le org kate 3...aku dgr cam satu je...ky mungkin aku tak penah tau pasal lagu2 yang disebutkan..hahaha

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...