Klik untuk support

Monday, June 29, 2009

Fighter



assalamualaikum..saya tkda idea apa nak tulis update kali ini. saya pasni nak p praktikal utk sesi kedua di sekolah yang saya praktikal hari tu. SK Permas Jaya 4..here i come..saya berharap agar praktikal saya pada kali ini akan ceria seperti sebelom ini sepanjang sesi praktikal tu saya mesti penat gila tapi takpalah..orang lain pun penat jugak..lagipun saya yang nak jadi cikgu..u suka ka, u tak suka ka..saya kna jugak..kalau tak takkan saya nak jadi along..muka saya ni takdala ganas nak gi mintak utang kat orang..walaupun saya ni rock persis mustafa kamal..lau saya anak sulung mungkin saya jadi along gak..tapi tu lah..saya cakap banyak pun tak guna..bukan ada kaitan pun citer pasal nak jadi along ni..tak patut jadi cita-cita pun..jangan la jadi along eh pembaca semua..harap anak-anak murid saya pun menjadi insan berguna di masa depan..itu adalah salah satu tanggungjawab saya sebagai bakal guru dan kawan-kawan len yang bakal guru jugak..lau bakal pengantin tanggungjawab len..erm selamat berjuang semua!! trimalah lagu ni...

video dan lirik :

download link :

4 comments:

'Cikgu Padi' said...

kami along...along bukit beruntung...hahaha...ko fighter ke nak bagi lagu ni...takpe2..walau fighter camne pon dalam ati de taman gk kn...hahahahaa

alihanafiah said...

papa tade,mama tade...eleh.ko 2..dgr lagu sedih skit begenang air mata..skit2 tacing..mende woi...bajet pakai spek itam org xnampak air mata betakung...

'Cikgu Padi' said...

la...ayat same je...ko tu suke touching..huhu...biar la aku soft hearted

Anonymous said...

http://iphonewild.net/ http://www.iphonewild.net/

best acne treatment
acne scar treatment
home remedies for acne
cystic acne
home remedies for acne
best acne treatment
http://acnescarsx.webs.com/
acne treatment
acne scars
how to get rid of acne scars
acne scar treatment
acne scars
acne.org
baby acne
http://homeremedies-foracne.webs.com/
cystic acne
http://homeremedies-for-acne.webs.com
home remedies for acne
acne.org
home remedies for acne
acne scars
http://creditcardconsolidationloans.webs.com
Tbilisi Hotels

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...