Klik untuk support

Tuesday, June 9, 2009

Lucy in the Loo


Lucy in the Loo

Selamat Pagi..jam menunjukkan waktu 113 pagi(waktu malaysia)..kepada semua pendengar yang masih belum tidur..pegi la tido..kepada yang sedang memandu..memandulah ngan berhati-hati..jumpa antu jangan benti..erm lagu saya nak sampaikan pada kali ni..untuk anda semua layan adalah lagu bertemakan pras nonggeng..saya penah uplod lagu ni dulu tapi saya removekan dari post yang sebelom ni untuk wat sedikit renovation pada post-post dalam blog ini.

Nama band ni Lucy in the loo..band ni dah xaktif lagi dalam arena muzik kerana sibuk menguruskan hal peribadi masing-masing..dianggotai oleh hana,syamil,alijo ngan zazarina..hana yang nyanyi ngan men lead gitar..dia comel..biasala..dak pompuan men gitar..trend tengah naik skrg..lagi-lagi lau pakai tudung plak..cam yuna la..nampak cam leh wat idola la..kononnya..Lucy in the Loo ni dah lama dah wujud..ada yang tau,ada yang xtau..mana yang xtau bley la bekenalan sekarang ngan diorang ni(baper kali dah aku tulis mcm ni)

Nak tau lebih lanjut lagi anda semua carik sendiri..taip la kat enjin gelintar(search engine) yahoo ke,google ke 'lucy in the loo'..nanti klua la lagi banyak info pasal diorang ni..takpun klik kt link myspace mereka http://www.myspace.com/lucyintheloo ..ehh..ada pemanggil...hello??hello?letak fon plak dia..malu ngan saya eh??

video :


Download link :


p/s: aku sbenanya tengah bosan gile khinzir ni...
aku xkutuk yuna..memain je kt atas 2..yuna best..hurmmmmm

8 comments:

susu dan biskut... said...
This comment has been removed by a blog administrator.
alihanafiah said...
This comment has been removed by the author.
susu dan biskut... said...
This comment has been removed by a blog administrator.
alihanafiah said...

komen yang diremoved kerana bahasa yg keterlaluan..dia tu minat yuna...sorila eh kpd suma peminat yuna..jgn taksub sgt..dunia je suma 2....

'Cikgu Padi' said...

wah2...sweet sgt main tulis2 padam kn...huhuhu...pape pon cam cute je vacalis band ni kn...huhuhu

Haris said...

Ala,yuna je pun..sampai nak bergaduh ke.

alihanafiah said...

haa...2 la pasal..yuna je pun..apa nak jadi la dunia skrg ni..moga dijauhkan la...

susu dan biskut... said...

Sayang...?
Amboi...

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...