Klik untuk support

Thursday, June 18, 2009

Kredit untuk kawan-kawan


Assalamualaikum..semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Cuti aku pun dah nak berakhir. Jadi post aku kali ni aku nak tulis aktiviti yang aku lakukan sepanjang cuti ni. Kali ni aku nak bagi sedikit kredit kepada kawan-kawan aku yang tinggal di kampung halaman. Tanpa mereka ni maka masa cuti aku tak taula apa aku nak wat..layan korek idung sampai bedarah la jawabnya..Jadi di sini aku letakkan sedikit info..macam resume keja la..haha..tentang kawan-kawan aku yang sangat aku hargai..yang memainkan peranan penting lam idup aku..yang kawan ngan aku dah 10 tahun lau tak silap aku. Dari sekolah naik basikal sampaila sekarang berkereta,bermotor dan bekerja..ada yang baru kenal tapi rasa macam dah membe dah bertahun-tahun..sama kita mengharungi susah dan senang..hehe aku tulis ni sebab aku rasa tahun-tahun lepas ni akan susah skit la nak lepak macam ni..maklum la..ramai dah abeh blaja pasni keja..pastu sah2 dah beranak pinak menambah manusia di muka bumi ni..nak tulis banyak-banyak pun memang tak terkira la penghargaan..hehe..apapun..ampa suma memang best..

AJIS THE ORGANIZER

Nama : Encik FakhrolRadzi Izaidin bin Kamarudin (Ajis)
Jawatan : Penuntut di UIA cawangan Kuantan.Mengambil jurusan biomedic. Sedang menjalani praktikal di Hospital Seberang Jaya.
Hobi : Mengumpul kawan-kawan untuk dibawa ke nasi kandar naseer.
ability : Mengubahsuai apa yang ada di atas meja contohnya straw,kotak rokok kosong, kuah roti canai etc.
PIDUIH THE MAF14 GUY
Nama : Mohd Firdaus bin Yahya
Nama samaran : Apai, king of the road, god of snooker, mafia, samseng jalanan
Jawatan : Technician di kilang terbesar di Asia Nibong Tebal Paper Mill(x caya bukak lam buku geografi)
Pendidikan : pemegang diploma kejuruteraan awam Politeknik Tanjung Malim, akan melanjutkan pelajar di UTHM ijazah kejuruteraan awam(tahniah bro!!)
Hobi : menonton drama spt butakah cinta, spa q etc
ability : mencipta keajaiban ketika bermain snuker
NELOL THE FAMILY MAN
Nama : Nailul ashraff bin othman
Nama samaran : nelo, lul
Jawatan : guru ganti di SK Sg Burung (matematik tahun 2)
Pendidikan : Pemegang ijazah sarjana muda elektrikal UNIKL BMI
Hobi : Membersih halaman rumah,menyusun pasu bunga, meratakan bukit, bercucuk tanam dan menangkap tikus.
ability : Benda yang tak best menjadi best di tangan lul..hehe
ALONG 'THE SHARKS' SYAKIR
Nama : Mohd Syakir bin Sulaiman
Nama samaran : Shark, Along
Jawatan : butiran terlalu bahaya untuk didedahkan
Pendidikan : Pemegang ijazah sarjana muda elektrikal UNIKL BMI
Hobi : Berdiam diri
ability : menunggang motosikal dengan kelajuan 120km/j sambil menaip sms.

JAT THE MALAY WARRIOR
Nama : Mohd Saiful Aizat bin Mohd Shafiee
Nama samaran : Pendekar, cyclop, faizal tahir
Jawatan : Research Assistan di USM Transkrian kampus kejuruteraan.Dalam proses nak wat master
Pendidikan : Pemegang Ijazah Sarjana Muda kejuruteraan mekanikal USM.(pointer matrik dia 4.0)
ability : mampu mengurangkan kecederaan ketika kemalangan, pemegang tali pinggang kulit silat cekak..
MUKHRIZ 'THE MAHARAJA'
Nama : Mohd mukhriz
Nama samaran : Mukhriz,mutex
Jawatan: Banker Merchan bank di Bukit Mertajam Pulau Pinang
Pendidikan: Pemegang diploma IT Kolej Poly-Tech Mara Ipoh
Ability : Rider yang hati kering..skarang ajak dia pi KL pun dia start moto..jalan ja..barang pc ngn moto tu permainan dia dari kecik la senang cer..

SHAFIK 'THE OAT EATER' FORWARD
Nama : mohd. shafik bin rosli @ shuib
Nama samaran : Forward
Jawatan: pernah Draftman di penang development coparation consultancy
Pendidikan: pemegang Sijil arkitektur kolej komuniti kapla batas, akan melanjutkan pelajaran di UTHM (tahniah bro!!)
Kreativiti : Memandu dalam keadaan merbahaya, power gila guna autoCAD..
IJOI THE AURA DUDE
Nama : Faridzul hafifi bin che hasim
Nama samaran : ijoi
Jawatan: Pernah praktikal di SKF Bearing
Pendidikan: Tahun akhir di UNIKL IPROM ijazah kejuruteraan mekanikal pembuatan
Ability : mengedar bioaura..anda nampak energetic.. hebat dlm suma keadaan mcm pdoih kg kedah

Mungkin ada lagi yang aku tak listkan kat sini..bukan la bermaksud aku lupa akan mereka itu..ASRUL,BOY, RAZAK, AMJAT, SHAM DAN SEMUA-SEMUA LA..tapi aku penat nak menaip..hehe..lagi satu..kurang informasi..dan yang aku listkan kat atas tu antara yang paling tegar la menjadi klik lepak di naseer untuk lebey kurang 6 tahun rasanya..start dari lepas spm dulu..nak tulis ayat ni tapi cam x rock..cam geli pun ada..tapi ampa suma punya pasai..FRIENDSHIP FOREVER!!!ahaha..segan2..

videoklip together forever OST pokemon ni untuk anda semua nikmati..hayatilah liriknya..heheheh





3 comments:

Syafik said...

erk? Kenapa pokemon? Hahahaha. kawan2 kau tgk ni mesti mereka terharu. paling kurang pun kena bambu. Aduh.. balik JB! :D

alihanafiah said...

haha..mmg terharu diorg tgk..hehe..siap nangis2 kt bahu aku..hehehehe

MuNiR said...

he he rindu sama angpa suma!

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...