Klik untuk support

Saturday, June 13, 2009

Gadis Cantik by ABOI





Gadis Cantik - Aboi


Assalamualaikum..selamat panas..tadi aku pi kenduri..biasala skrg kan musim kenduri..ok..macam ni situasinya..

Kenduri tu dia wat makan buffet..jadi aku pun nak pi amek nasik..dari jauh aku nampak la orang tolong kasik pinggan..sebelom aku, brader ni bagi pinggan kat sorg pompuan..pastu aku nampak dia pegang lagi 2 pinggan..

aku pun menghulur tangan la mintak satu pinggan untuk aku..aku dah pegang dah pinggan kat tangan dia..aku tarik tapi dia xlepas..aku pun dalam hati berkata.."eh hang ni, ska kat aku ka apa men tarik2 ni..bagi ja la pinggan tu"

dia pun tengok aku semacam..dari bawah sampai ke atas..pastu atas sampai ke bawah lak..aku pun jadi gundah la.."zip sluaq aku xtutup ka yg dia tgk aku semacam ni"...aku pun merasa..."tutup ja"...

membe aku lak straight capai pinggan len yg bersusun kat atas meja tu...bubuh nasik..masa tu baru aku sedar bahawa abang tu tetamu cam aku gak..pompuan yang dia kasik pinggan tu bini dia rupanya..dia pegang 2 pinggan sebab lagi satu untuk anak dia..

membe aku dah prasan tapi dia hanya mendiamkan diri dan hanya menunggu slot untuk mengetawakan aku..sib baik la abang tu tak sound aku.hehe..sori ar abang..saya mana nak tauuu..hehehe.segan ah aku..

aku pun pi cari meja makan yang jauh-jauh dari pandangan abang tu..hehehehe...

moral of the story...hehe berfikir sebelom bertindak..jangan la kita tros terpedaya dengan pandangan pertama kita..hehehehe...

lagu ni agak sesuai la dengan moral crita aku ni walaupun xde kaitan ngan situasi aku..dari sebuah band yang dah lama..ABOI iaitu akronim untuk aku budak sempoi..bukan aboi dak tesl 2..itu dia level lagi tinggi..hehe..aboi hang mesti xbaca blog aku..ntah kat mana band ni skarang..senyap je..bagus band ni..diorang ni aku rasa lagi awal lagi jd indie..patutnya diorang kluaq skrg..diorang kluaq dulu salah timing..lau diorang klua skarang mesti diorang satu line dengan hujan,meet uncle hussain suma..dari tajuk lagu ni mesti korang ingat lagu ni ditujukan kepada gadis-gadis kan?hehe..nak tau dengar dulu..jangan biarkan diri anda diselubungi salah sangka..hehe
Download lagu ni :


8 comments:

susu dan biskut... said...

Hahahahaha! Wey, suwey ar kejadian ni. Hahaha! Segan aku jadi skandal ko. Hahah!

alihanafiah said...

bile masa lak aku skandal ngan ko..gile..gile..

dya ilham said...

hehehe..agak kesian ye ali~~~

Mr Zakwan Johan said...

sodex...ko cakap r kat brader tu, saya nak tolong ambik nasi tuk anak abang...hahaha...cover...cover....

'Cikgu Padi' said...

ko ni mmg xle bawwak gi majlis la dek...tapi aku rase 1st comment tu la gi hot...dek nak jadi scandal ko gak..aku tak segan...

alihanafiah said...

padi : aku berhemah la..kejadian tu xdisengajakan..

ira : ko ni siot la..bleh x hentikan dr wat kontroversi...

susu dan biskut... said...

Hahahaha!
Bagus ar kau ni padi...
Aku segan doe...
Hehe.

Ali: Ape2?

alihanafiah said...

xde ape ira..

Post Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...